-
Przystawki
Suflet z sera gruyere z kiełkami słonecznika i granatem 19
Confit z łososia z czarnym sezamem, sałatką z kopru włoskiego i rukoli 27
Udko z kaczki confit z czerwoną kapustą, orzechami włoskimi,sałatą i pomarańczą 24
Krewetki z puree z kalafiora i chorizo 25
Wolno duszony boczek z piklowaną kapustą, rzodkiewką i musem jabłkowym 24
-
Dania główne
Risotto z truflami, szczypiorkiem, jajkiem w koszulce i serem pecorino 29
Kurczak z pieczonym burakiem, pietruszkowym puree, orzechami laskowymi i pomarańczowym sosem 33
Grillowana pierś z kaczki z marchewką, bok choi, słonecznikiem i sosem porto 44
Grillowany filet z pstrąga, puree z karczochów, szparagami, pomidorową salsą i sosem z natki pietruszki 45
Stek z antrykotu z puree ziemniaczanym, brokułami i sosem z czerwonego wina 59
-
Desery
Fondant z ciemnej czekolady z truskawkami w cointreau i szampańskim zabajone 15
Parfait z białej czekolady i malin z orzechowym dacquise i czekoladowym musem 15
Cytrynowy pudding z poziomkowymi lodami i cytrynowym żelem 15
-
Dodatki
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami, fetą i malinowo balsamicznym vinaigrette 16
Domowe frytki 9