• Strona główna
  • Galeria
  • Menu
  • Kontakt
   
telefon: 608 640 105 mail: rezerwacje@sepiarestaurant.pl Google+ | Mapa strony
  • Przystawki

    Suflet z sera gruyere z kiełkami słonecznika i granatem    19

    Confit z łososia z czarnym sezamem, sałatką z kopru włoskiego i rukoli    27

    Udko z kaczki confit z czerwoną kapustą, orzechami włoskimi,sałatą i pomarańczą     24

    Krewetki z puree z kalafiora i chorizo     25

    Wolno duszony boczek z piklowaną kapustą, rzodkiewką i musem jabłkowym     24

  • Dania główne

    Risotto z truflami, szczypiorkiem, jajkiem w koszulce i serem pecorino    29

    Kurczak z pieczonym burakiem, pietruszkowym puree, orzechami laskowymi i pomarańczowym sosem     33

    Grillowana pierś z kaczki z marchewką, bok choi, słonecznikiem i sosem porto     44

    Grillowany filet z pstrąga, puree z karczochów, szparagami, pomidorową salsą i sosem z natki pietruszki    45

    Stek z antrykotu z puree ziemniaczanym, brokułami i sosem z czerwonego wina     59

  • Desery

    Fondant z ciemnej czekolady z truskawkami w cointreau i szampańskim zabajone     15

    Parfait z białej czekolady i malin z orzechowym dacquise i czekoladowym musem     15

    Cytrynowy pudding z poziomkowymi lodami i cytrynowym żelem     15

  • Dodatki

    Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami, fetą i malinowo balsamicznym vinaigrette     16

    Domowe frytki     9